Νέα

Ευρωπαϊκός Λογοτεχνικός Περίπατος

Ενεργό .

Η Ένωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUNIC), στο πλαίσιο των δράσεών της για την προώθηση των πολιτιστικών και γλωσσικών συνεργασιών μεταξύ των μελών της, διοργάνωσε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 ένα λογοτεχνικό περίπατο με 9 ευρωπαίους συγγραφείς στη Στοά του Βιβλίου.

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2015

Ενεργό .

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών γιορτάζεται από το 2001 στις 26 Σεπτεμβρίου. Δώδεκα πολιτιστικά ινστιτούτα και πρεσβείες μέλη της ΕUNIC Ελλάδοςδιοργάνωσαν το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στην πλατεία Κλαυθμώνος σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ένα πολυπολιτισμικό και πολυγλωσσικό φεστιβάλ τραγουδιού, χορού και αφήγησης με διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια και ένα κυνήγι θησαυρού με κληρώσεις δώρων κάθε ώρα.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας – Σχολή Μωραΐτη, σε συνεργασία με την Αυστριακή πρεσβεία, έλαβε μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πολυγλωσσίας με αυστριακούς χορούς και τραγούδια -παραδοσιακά αλλά και από το γνωστό μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας». Δείτε εδώ.

Ημερίδα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Γερμανικής Γλώσσας

Ενεργό .

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 10πμ το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας συμμετείχε με ομιλία της επιστημονικής συνεργάτιδας του ÖSD κ.Ulla Britta Chimara στην Ημερίδα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Γερμανικής Γλώσσας που διοργάνωσε το Παράρτημα Βόρειας Ελλάδας της Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.Π.Ε. στο Ξενοδοχείο Capsis, με θέμα: Η νέα προφορική εξέταση του Β2, τι αλλάζει;

ÖSD ZΒ2/ZB2j προφορική εξέταση με δύο συνυποψήφιους

Ενεργό .

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες του ÖSD,

από τον Σεπτέμβριο του 2015 στις προφορικές εξετάσεις για το δίπλωμα  επιπέδου Β2 θα εξετάζονται δύο υποψήφιοι συγχρόνως. 
Η αλλαγή αυτή αφορά τόσο στους ενήλικες όσο και στους νέους. 

icon arrow Περισσότερα...

Downloads

Έντυπα εγγραφών, ασκήσεις και υποδείγματα για όλα τα πτυχία του ÖSD!

Demo Περισσότερα...
Αίτηση για την απόκτηση κωδικού
στην πλατφόρμα ÖSD
Συμπληρώστε την φόρμα για να λάβετε τους κωδικού σας!

 

Με την υποστήριξη του Αυστριακού Κράτους

austria-flag1

 

Εξετάσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ

 1388704327 PDF

Επικοινωνία

Τηλ: 210-6795092
Ψυχικό, 15452
Αττική

Email