Τα νέα του ÖSD

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

15 Φεβρουάριος 2021

Αγαπητοί/ές υποψήφιοι/ες,
Αγαπητοί γονείς,
Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα, με συναίσθηση της κρισιμότητας της εποχής και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων στη διαδικασία των εξετάσεων, το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας αποφάσισε να προχωρήσει στη σύμπτυξη των εξεταστικών περιόδων Μαρτίου/Απριλίου και Μαΐου/Ιουνίου 2021, και στη δημιουργία μίας νέας, διευρυμένης θερινής εξεταστικής περιόδου. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

19 Νοέμβριος 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις περί μη άρσης των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19 και με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στην προστασία της Δημόσιας Υγείας θα μεταφέρει τις ημερομηνίες των εξετάσεων του Δεκεμβρίου στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα και τη Χίο στον Ιανουάριο 2021, με επικρατέστερες ημερομηνίες τις 16 και 17 Ιανουαρίου. Οι υποψήφιες/οι θα μπορούν να αναζητήσουν το ατομικό δελτίο εξεταζόμενου μία εβδομάδα πριν από τις εξετάσεις ηλεκτρονικά.

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2021 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders