Οι εξετάσεις ÖSD

Οι εξετάσεις ÖSD είναι αναγνωρισμένες διεθνώς και προσφέρονται σε όλα τα επίπεδα, από το Α1 ως το C2. Οι εξετάσεις ÖSD αντιστοιχούν στα επίπεδα γλωσσομάθειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (GER). Από το 2019 όλες οι εξετάσεις ÖSD  προσφέρονται και σε δύο ενότητες/μέρη: στη γραπτή εξέταση (κατανόηση κειμένου λόγου, ακουστική κατανόηση, παραγωγή γραπτού λόγου) και στην προφορική εξέταση (παραγωγή προφορικού λόγου) ή σε τέσσερις ενότητες/μέρη ανάλογα με το επίπεδο. Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να δίνουν τα δύο μέρη ή τις τέσσερις ενότητες της εξέτασης ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και για κάθε ενότητα/μέρος λαμβάνουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό.


Επίπεδα εξετάσεων με δύο ενότητες/μέρη:

Οι εξετάσεις για τα επίπεδα Α1, Α2, Β2, C1 προσφέρονται ολόκληρες και ξεχωριστά σε δύο ενότητες/μέρη: γραπτή εξέταση (κατανόηση κειμένου, ακουστική κατανόηση, παραγωγή γραπτού λόγου) και προφορική εξέταση (παραγωγή προφορικού λόγου).

Επίπεδα εξετάσεων με τέσσερα μέρη:

Οι εξετάσεις Β1 και C2 προσφέρονται σε τέσσερα μέρη: κατανόηση κειμένου, ακουστική κατανόηση, παραγωγή γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου.

Επίπεδα:

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2021 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders