Διαδικασία Εγγραφής-Μεμονωμένοι υποψήφιοι

ΒΗΜΑ 1:

Η εγγραφή γίνεται απ' ευθείας χωρίς κωδικούς.

Μετά από την υποβολή της εγγραφής σας, εμφανίζεται η σελίδα επιβεβαίωσης με τα στοιχεία για το ΒΗΜΑ 2 και σας αποστέλλεται αυτόματα E-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας. Αυτό σημαίνει ότι η εγγραφή σας έγινε σωστά και έχει παραληφθεί από το σύστημα.

Το δελτίο εξεταζόμενου θα αναζητηθεί με τον ΑΜΚΑ ή Αρ. Ταυτότητας/Διαβατηρίου του υποψήφιου που δηλώσατε κατά την εγγραφή, το αργότερο 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις μέσα από την ειδική φόρμα αναζήτησης. Αν σε κάποιον υποψήφιο δεν υπάρχει διαθέσιμο δελτίο εξεταζόμενου 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις, τότε πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με το εξεταστικό κέντρο.

Την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων θα μπορεί τόσο το Κ.Ξ.Γ./Σχολείο, όσο και ο υποψήφιος χρησιμοποιώντας πάλι τον ΑΜΚΑ ή Αρ. Ταυτότητας/Διαβατηρίου του να αποκτήσει πρόσβαση στα αποτελέσματά του.


ΒΗΜΑ 2

Στη συνέχεια θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό των εξέταστρων στον εξής τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς, SWIFT/BIC: PIRBGRAA, IBAN: GR05 0171 5500 0065 5010 1340 955, Ονομ/νο δικαιούχου: ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ Α.Ε.

Στο πεδίο "αιτιολογία" θα πρέπει να συμπληρώσετε το Επώνυμο του υποψηφίου και τη λέξη «OSD» μαζί με το επίπεδο (π.χ. «Παπαδόπουλος-OSD/Β2 γραπτά»).

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής θα πρέπει να μας στείλετε  το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης και τη φωτοτυπία του εγγράφου ταυτοποίησης του υποψηφίου είτε ταχυδρομικά (Διεύθυνση: Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας-Σχολή Μωραΐτη, Αγίου Δημητρίου & Παπαναστασίου, 15452, Ψυχικό), είτε με fax στο 210 6795091, είτε με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η διαδικασία αυτή πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα, δηλ. μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών. Σε άλλη περίπτωση η εγγραφή θεωρείται άκυρη. Για ταχυδρομική αποστολή ισχύει η σφραγίδα ταχυδρομείου.

 


Ταχυδρομική αποστολή δηλώσεων συμμετοχής:

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής ταχυδρομικά, θα πρέπει να κατεβάσουν τη σχετική δήλωση που διατίθεται ηλεκτρονικά και αφού συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία , να την αποστείλουν συμπληρωμένη,μαζί με το αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης των εξέταστρων καθώς και μια φωτοτυπία ενός εγγράφου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο, ταυτοπροσωπία κλπ). Η αποστολή του φακέλου θα πρέπει να είναι εμπρόθεσμη δηλ. να γίνει μέσα στο διάστημα της προθεσμίας εγγραφών (ισχύει η σφραγίδα του ταχυδρομείου).

Έντυπα δηλώσεων

1388704327 PDF 1388704327 PDF 1388704327 PDF 1388704327 PDF 1388704327 PDF 1388704327 PDF
A1
A2 B1 B2 C1 C2

Σε περίπτωση που μέχρι 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις ο υποψήφιος δεν έχει λάβει το δελτίο εξέτασής του , θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τον εξεταστικό φορέα.

 

Αναβαθμολόγηση

Αίτηση για αναβαθμολόγηση είναι δυνατή τόσο στο γραπτό, όσο και στο προφορικό μέρος της εξέτασης έως και δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Για την αναβαθμολόγηση θα πρέπει να στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά σας και να καταβάλλετε το ποσό τον €50 στον λογαριασμό με IBAN: GR05 0171 5500 0065 5010 1340 955 της Τράπεζας Πειραιώς (SWIFT/BIC: PIRBGRAA) και δικαιούχο τη ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ Α.Ε. συμπληρώνοντας σαν αιτιολογία: "Αναβαθμολόγηση γραπτού μέρους" ή "Αναβαθμολόγηση προφορικού μέρους" το επίθετο σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αναβαθμολόγηση της συνολικής εξέτασης θα πρέπει, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, να καταβάλλετε το ποσό των €100, συμπληρώνοντας ως αιτιολογία: "Αναβαθμολόγηση συνολικής εξέτασης" και το επίθετό σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να στείλετε με FAX στο 2106795091 το καταθετήριο της τράπεζας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της αναβαθμολόγησης θα λάβετε ηλεκτρονικά την απάντηση σχετικά με τον βαθμό σας και θα σας σταλεί με το ταχυδρομείο η απόδειξη πληρωμής. Το αποτέλεσμα της αναβαθμολόγησης θα αποτελέσει και τον τελικό βαθμό του υποψηφίου.

icon arrow Περισσότερα...

Downloads

Έντυπα εγγραφών, ασκήσεις και υποδείγματα για όλα τα πτυχία του ÖSD!

Demo Περισσότερα...
Αίτηση για την απόκτηση κωδικού
στην πλατφόρμα ÖSD
Συμπληρώστε την φόρμα για να λάβετε κωδικούς!

 

Με την υποστήριξη του Αυστριακού Κράτους

austria-flag1

 

Επίσημος Φορέας

Logo-osd

Πλήρες μέλος του ALTE

Alte Full Member Logo

 

 

Εξετάσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ

 1388704327 PDF

Επικοινωνία

Τηλ: 210-6795092-3
Ψυχικό, 15452
Αττική

Email