ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας λόγω της παράτασης των περιοριστίκων μέτρων για την αποφυγή τησ διασποράς του Covid-19 μεταφέρει εκ νέου τισ ημερομηνίες των εξετάσεων του Δεκεμβρίου στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα και την Χίο σε ύστερη ημερομηνία, για την οποία θα ενημερωθείτε έγκαιρα με την σχετική ανακοίνωση.

Οι υποψήφιοι/ες θα μπορούν να αναζητήσουν το ατομικό δελτίο εξεταζόμενου ηλεκτρονικά μία εβδομάδα πριν τη νέα ημερομηνία εξετάσεων.

Για το Τμήμα Εξετάσεων
T.Schürman/D.Grivokostopoulou

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2021 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders