Εξεταστικά Κέντρα

Από το 2014 που ιδρύθηκε το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας στη Σχολή Μωραΐτη, επεκτείνεται σταθερά το δίκτυο των εξεταστικών κέντρων στην Ελλάδα. Σήμερα το Ινστιτούτο διεξάγει εξετάσεις σε 13 πόλεις. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν 4 φορές τον χρόνο (Μάρτιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο, Δεκέμβριο) στις εξετάσεις. Ανάλογα με την πόλη οι ημερομηνίες των εξετάσεων δίνουν τη δυνατότητα στους υποψήφιους να συμμετέχουν δύο φορές τον χρόνο σε εξετάσεις της ευρύτερης περιφέρειάς τους, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν σε άλλη περιφέρεια. Οι ημερομηνίες ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων επιτρέπουν σε όλους τους υποψήφιους να συμμετέχουν σε όλα τα επίπεδα εξετάσεων σε όλα τα εξεταστικά κέντρα και στις 4 εξεταστικές περιόδους του χρόνου.

Εδώ απεικονίζονται τα εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα:

Για τις ημερομηνίες των εξετάσεων πατήστε εδώ.

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2021 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders