Έκτακτη Ενημέρωση

Έκτακτη Ενημέρωση

Αγαπητοί/ές υποψήφιοι/ες,
Αγαπητοί γονείς,
Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,
 
παρακολουθούμε συνεχώς τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και όλων των σχετικών φορέων για το θέμα της μετάδοσης και εξάπλωσης του 2019-nCov (Κορωνοϊού) και λαμβάνουμε τα ανάλογα μέτρα πρόληψης. 

Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη συμμετοχή στις εξετάσεις των υποψηφίων (ενήλικων και ανήλικων) από τις περιοχές όπου υπάρχει εντολή αναστολής της λειτουργίας των σχολικών μονάδων καθώς και αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων (Νομοί Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου). Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας θα μεταφέρει τα εξέταστρα και την εγγραφή των εν λόγω υποψήφιων στην αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο (Ιούνιος 2020).
 
Τονίζουμε ότι είναι πολύ κρίσιμο ο καθένας μας να τηρήσει με υπευθυνότητα τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της λοίμωξης και ότι η διατήρηση της ψυχραιμίας συμβάλλει αποτελεσματικά στην προστασία μας.
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.
 
Για το Τμήμα Εξετάσεων
 
T. Schürmann/D. Grivokostopoulou

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.