Βήματα για την αναζήτηση δελτίου εξεταζόμενου/αποτελεσμάτων χωρίς κωδικό

Για να συμμετέχουν οι υποψήφιοι/ες στις εξετάσεις ÖSD, πρέπει να εκτυπώσουν το δελτίο εξεταζόμενου και να το έχουν μαζί τους την ημέρα των εξετάσεων, καθώς δεν επιτρέπονται ηλεκτρονικά μέσα (smartphone, tablet κ.λπ.) στο εξεταστικό κέντρο. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης των δελτίων και των αποτελεσμάτων (είναι η ίδια διαδικασία) χωρίς κωδικό.

Βήμα 1

Στην αρχική σελίδα πατήστε το μπλε κουμπί κάτω από τις εναλασσόμενες φωτογραφίες με τίτλο "Online εγγραφές"

  1. Βρείτε δεξιά το πεδίο «Αναζήτηση δελτίου εξεταζόμενου/ αποτελέσματα». Ακριβώς από κάτω εμφανίζεται σε ένα πεδίο με αχνά γράμματα η λέξη «ΑΜΚΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ».
  2. Εισάγετε σε αυτό το πεδίο είτε τον AMKA είτε τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του/της υποψήφιου/ας, ανάλογα με τον τρόπο που δηλώθηκε ο/η υποψήφιος/α. Σε περίπτωση που δηλώσατε κατά την εγγραφή Αρ. Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και δεν σας εμφανίζεται αποτέλεσμα, θα πρέπει να ελέγξετε αν είχατε πληκτρολογήσει κενό ανάμεσα στα Γράμματα και τους Αριθμούς και τι γλώσσα πληκτρολογίου χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή.
  3. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση».
Βήμα 2

Το δελτίο εξεταζόμενου εμφανίζεται στην επόμενη σελίδα, και μπορείτε να το εκτυπώσετε πατώντας το εικονίδιο του εκτυπωτη στην πάνω δεξιά γωνία του δελτίου. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα έχουν ήδη δημοσιευτεί, εμφανίζονται τα αποτελέσματα του/της υποψήφιου/ας, αντί για την ώρα εξέτασης, τα οποία μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε.

Περιεχόμενα

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.