Ακύρωση εξετάσεων ÖSD Καβάλας και Βόλου

Αγαπητοί/ές υποψήφιοι/ες,
Αγαπητοί γονείς,
Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,
 
μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων πρόληψης που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του SARS-Cov-2 (Κορωνοϊού) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις του Ινστιτούτου ÖSD Ελλάδας στον Βόλο και την Καβάλα για τις 14 και 15 Μαρτίου 2020 ακυρώνονται.Τα εξέταστρα και η εγγραφή των υποψήφιων μεταφέρονται στην αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο (Ιούνιος 2020).


 
Η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η διατήρηση της ψυχραιμίας και η κοινωνική συνείδηση είναι σημαντικοί παράγοντες αντιμετώπισης της δύσκολης για όλους μας κατάστασης.
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις.


Για το Τμήμα Εξετάσεων
T. Schürmann/D. Grivokostopoulou


 -----------------------------------------

 

Liebe KandidatInnen,
Liebe Eltern,
Liebe KollegInnen,
 
nach der Verkündung der neuen Vorbeugungsmaßnahmen, welche in Bezug auf die Verbreitung des SARS-Cov-2 (Coronavirus) getroffen werden, möchten wir Ihnen mitteilen, dass die Prüfungen des ÖSD Instituts Griechenland am 14. und 15. März 2020, in Volos und Kavala nicht stattfinden werden. Die Prüfungsgebühren und die Anmeldungen der KandidatInnen werden auf die nächste Prüfungsperiode verschoben (Juni 2020).
 
Die Einhaltung der Hygienemaßnahmen, die Vermeidung von Panik und das Sozialbewusstsein sind ausschlaggebende Bestandteile der Handhabung dieser für alle Beteiligten schwierige Situation.
 
Für jegliche Rückfragen stehen wir Ihnen zur Verfügung.



Für die Prüfungsabteilung
T. Schürmann/D. Grivokostopoulou

 

 

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.