Ανακοίνωση

Αγαπητοί/ ές συνάδελφοι,
Αγαπητοί/ ές υποψήφιοι και γονείς,

Όπως ήδη γνωρίζετε, το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης έχει αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι νεωτέρας.

Στο πλαίσιο αυτό αναβάλλεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Μαρτίου καθώς και η αποστολή των πιστοποιητικών των επιτυχόντων του Δεκεμβρίου.

Οι εξετάσεις του Μαΐου θα μεταφερθούν σε ύστερη ημερομηνία τον Ιούνιο/ Ιούλιο. Ενδεχόμενες περαιτέρω αλλαγές στις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων της περιόδου Ιουνίου/ Ιουλίου θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο και θα εξαρτηθούν από τα γενικότερα μέτρα.

Η περίοδος των εγγραφών για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου/ Ιουλίου θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου και θα διαρκέσει αντί για δύο, τέσσερις εβδομάδες, έως τις 29 Μαΐου. Στους υποψήφιους, των οποίων η εγγραφή εξαρτάται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μαρτίου, θα δοθεί ειδική παράταση στις εγγραφές, η οποία θα ξεκινήσει μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για Ό,τι νεότερο από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η ομάδα του Ινστιτούτου παραμένει στην διάθεση σας “μένοντας σπίτι”.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
και σας ευχόμαστε καλή δύναμη!
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.