Ημέρα της Ευρώπης 2023

europatag2023 1     

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία συμμετείχε στην εναρκτήρια εκδήλωση «Ημέρα της Ευρώπης: Εορτασμός του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων» που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

europatag2023 2

Το περίπτερο του ÖSD επισκέφτηκαν ο επιτετραμμένος της Αυστριακής Πρεσβείας, κ. Philipp Wassermann, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ.Μαργαρίτης Σχοινάς καθώς και εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες σχολείων της Αθήνας, αλλά και φοιτητές και φοιτήτριες, που είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για σπουδές σε Πανεπιστήμια της Αυστρίας.

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.