Ευρωπαϊκή Ημέρας Γλωσσών 2023

   edl2023

Για 11η συνεχή χρονιά τα μορφωτικά και πολιτιστικά ιδρύματα και οι πρεσβείες δώδεκα Ευρωπαϊκών χωρών – μελών του δικτύου Μορφωτικών Ινστιτούτων Ευρωπαϊκής Ένωσης/European Union National Institutes for Culture EUNIC Αθήνας – σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY), το Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού συνδιοργάνωσαν μια πολύχρωμη γιορτή στη βιβλιοθήκη του Εθνικού Kήπου. Κεντρική ιδέα ήταν φέτος τα «Δικαιώματα του Παιδιού».

edl2023 1   edl2023 2

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά, να συνομιλήσουν με τους οργανωτικούς φορείς και να πάρουν αναμνηστικά δώρα. Το Ινστιτούτο ÖSDΕλλάδας σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία ενημέρωσε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς για τaγερμανικά ως ξένη γλώσσα, τις εξετάσεις πιστοποίησης και τις δυνατότητες σπουδών στις γερμανόφωνες χώρες.

     

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.