Εκδήλωση Πρέβεζα

 

Preveza

Αγαπητές / αγαπητοί συνάδελφοι,

στις 3 Φεβρουαρίου 2024 εκπρόσωποι του Ινστιτούτου ÖSD Ελλάδας θα παρευρεθούν κατόπιν πρόσκλησης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ABC Success Lab στην εκδήλωσή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στη Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα Τέχνης (Θεοφάνους 3, Πρέβεζα).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ινστιτούτου στην περιοχή θα πραγματοποιηθεί και μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων. Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τις συναντήσεις αυτες στα τηλέφωνα  6981985869 και 6979813862.

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε!

Η ομάδα του Ινστιτούτου ÖSD Ελλάδας

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.