Δράση φιλαναγνωσίας στη Χαλκίδα

Η Τοπική Επιτροπή Καθηγητών Γερμανικών Νομού Ευβοίας διοργάνωσε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας δράση φιλαναγνωσίας και προώθησης της γερμανικής γλώσσας στο Συνεδριακό Κέντρο της Χαλκίδας. Οι συνεργάτιδες του Ινστιτούτου κ. Ηρα Βαλιάνο και Αναστασία Σούι διάβασαν παραμύθι και μαζί με τις συναδέλφους από την Εύβοια έκαναν πασχαλινές κατασκευές. Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τα Γερμανικά με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο!

vt Chalkida2   vt Chalkida3

vt Chalkida4   vt Chalkida5

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.