10 χρόνια Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Τα 10α γενέθλιά του γιόρτασε το Ινστιτούτου ÖSD Ελλάδας την Κυριακή 14 Απριλίου με μια επετειακή Ημερίδα, όπου παρευρέθηκαν εκλεκτοί ομιλητές από την Ελλάδα και την Αυστρία καθώς και πλήθος καθηγητών και καθηγητριών Γερμανικών από όλη τη χώρα. Η Δρ. Manuela Glaboniat, διευθύντρια του ÖSD παρουσίασε τις επόμενες καινοτομίες στον τομέα της πιστοποίησης γνώσης Γερμανικών, ενώ η διευθύντρια του Ινστιτούτου ÖSD Ελλάδας έκανε μια ανασκόπηση των τελευταίων δέκα χρόνων.

Για την τεχνητή νοημοσύνη στη διδασκαλία των Γερμανικών μίλησε ο καθηγητής Strasser από το πανεπιστήμιο της Βιέννης, ενώ η κ. Βωβού από το ΕΚΠΑ αναφέρθηκε στην εισήγησή της στη σημασία του storytelling στο ξενόγλωσσο μάθημα . Ο κ. Χατζηδήμου από το ΑΠΘ έκανε μια εισήγηση με θέμα την αποτελεσματική χρήση του λεξικού, καθώς στις εξετάσεις του ÖSD επιτρέπεται το λεξικό στα ανώτερα επίπεδα. Στη συνέχεια ακολούθησαν παρουσιάσεις από όλους τους εκδοτικούς οίκους γερμανικού διδακτικού βιβλίου και η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με μια γιορτή και μια κλήρωση με πρώτο βραβείο ένα εισιτήριο για τη Βιέννη.

tag8.jpg  tag1  tag3  

tag5  tag6  tag7

tag9  tag10  tag4

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.