Φεστιβάλ γερμανικής γλώσσας και γερμανόφωνου πολιτισμού στα Τρίκαλα

Το πρώτο και εξαιρετικά επιτυχημένο φεστιβάλ γερμανικής γλώσσας και γερμανόφωνου πολιτισμού πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου στα Τρίκαλα με το μότο «Παίζουμε Γερμανικά».

Τα παιδιά συμμετείχαν σε πολλές δραστηριότητες και πέρασαν μια μέρα όπου βίωσαν τα Γερμανικά με όλες τους τις αισθήσεις. Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας στήριξε την πρωτοβουλία με το υλικό που έστειλε, αλλά προπάντων με τις συνεργάτιδες του Γιοχάννα Κωνσταντέλλου, Δήμητρα Μέλλιου και Παρασκευή Βουρλά που παρευρέθηκαν και έπαιξαν με τα παιδιά.

tr4   tr3   tr2   tr1

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.