Ημέρα της Ευρώπης - Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: Σχολείο και Πολιτισμός


Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ÖSD,

το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας σας προσκαλεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης στον κήπο του Ζαππείου: Από τις 16:30 ως τις 22:00 μμ. οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα των ευρωπαϊκών χωρών και να απολαύσουν μουσική, χορό, θεατρικά δρώμενα και άλλες δράσεις. Η Αυστρία εκπροσωπείται από την Αυστριακή Πρεσβεία και το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας - Σχολή Μωραΐτη
 

europe day

 Das ÖSD Institut Griechenland lädt Sie am Samstag, den 11. Mai, von 16:30 – 22:00 Uhr zu den Festlichkeiten anlässlich des Europatags. Die Feier findet im Garten von Zappeion statt. Musik, Tänze, Theater und Vieles mehr erwarten Sie.
Österreich wird von der Österreichischen Botschaft und dem ÖSD Institut Griechenland vertreten.Στις 10-12 Μαΐου 2019 το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος και το Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού συνδιοργανώνουν το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: Σχολείο και Πολιτισμός».
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου και με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας ¨Έρευνας και Θρησκευμάτων στο Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού.
Τα θέματα των 300 εισηγήσεων και 36 εργαστηρίων καλύπτουν τομείς που αφορούν στη σχέση του σχολείου με τον πολιτισμό. Μπορείτε να εγγραφείτε και να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου στην ιστοσελίδα ekedisyconference.weebly.com.
Χορηγός του Συνεδρίου είναι μεταξύ άλλων το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας-Σχολή Μωραΐτη. 

 


Am 10., 11. und 12. Mai 2019 findet der vierte panhellenische Kongress mit dem Titel „Bildung im 21. Jahrhundert: Schule und Kultur“ statt. Eine Initiative des Museums von Schulleben und Bildung mit der Mitwirkung und Organisation von EKEDISY, der Griechischen Pädagogischen Gesellschaft und Athens College, welche unter der Schirmherrschaft des Präsidenten der Griechischen Republik Herrn Pavlopoulos und mit der Unterstützung des Bildungsministeriums erfolgt. 


 

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.