Παραλαβή των πιστοποιητικών

Μόλις ανακοινωθεί η διαθεσιμότητα των πιστοποιητικών (μέσω email), μπορείτε να τα παραλάβετε από την έδρα του Ινστιτούτου ÖSD Ελλάδας - Σχολή Μωραΐτη (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου, 154 52 Παλαιό Ψυχικό, 1ος όροφος), κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 11:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να παραλάβουν το πιστοποιητικό του ανήλικου παιδιού τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.
Οι ενήλικες υποψήφιοι/ες μπορούν να παραλάβουν το πιστοποιητικό τους τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.
Για την παραλαβή πιστοποιητικών ενηλίκων ή ανηλίκων από τρίτο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας αυτού/αυτής που παραλαμβάνει.
Οι επιτυχούσες/επιτυχόντες εκτός Αττικής και όσοι έκαναν ομαδικές δηλώσεις μέσω Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Σχολείων θα παραλάβουν τα διπλώματά τους με courier στη διεύθυνση που δηλώθηκε κατά την εγγραφή.

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.