προσομοίωση εξέτασης ÖSD

Η προσομοίωση εξέτασης ÖSD σας προσφέρει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας με θέματα αντίστοιχα με εκείνα των εξετάσεων και να ελέγξετε την πρόοδο σας. Ένας πιστοποιημένος εξεταστής του ÖSD θα διαπιστώσει το επίπεδό σας και θα αξιολογήσει τη γραπτή και την προφορική σας απόδοση.

Παράλληλα με την αξιολόγηση θα λάβετε λεπτομερή ανατροφοδότηση σχετικά με την απόδοσή σας, έτσι ώστε να αναγνωρίσετε τα δυνατά σας σημεία και προ πάντων τις αδυναμίες σας, προσεγγίζοντας καλύτερα και με συγκεκριμένους στόχους την τελική φάση της προετοιμασίας σας! Οι στρατηγικές συμβουλές, προσανατολισμένες σε συγκεκριμένους στόχους, και η ζωντανή προσωπική καθοδήγηση σας ανοίγουν τον δρόμο προς την επιτυχία στις πραγματικές εξετάσεις!

Επιλέξτε το επιθυμητό επίπεδο και δοκιμάστε τις γνώσεις σας! Για τη διεξαγωγή της προσομοίωσης της γραπτής εξέτασης χρειάζεστε μόνο έναν υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Η προσομοίωση της προφορικής εξέτασης πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη, για τον σκοπό αυτό χρειάζεστε επιπλέον μια κάμερα και ένα μικρόφωνο.

Προσοχή: Η προσομοίωση μίας εξέτασης ÖSD αποτελεί εργαλείο αποκλειστικά για την προετοιμασία και τον έλεγχο της προόδου σας. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε ένα είδος «προ-εξέτασης», να εξασκηθείτε ζωντανά και να αξιολογηθείτε από έναν πιστοποιημένο εξεταστή του ÖSD. Δεν οδηγεί σε πιστοποιητικό, καθώς πρόκειται για προσομοίωση υπό συνθήκες μη πραγματικών εξετάσεων. Μια επιτυχημένη προσομοίωση δε διασφαλίζει την επιτυχία σας στην πραγματική εξέταση. Η διαδικασία αυτή ωστόσο σας απαλλάσσει μεταξύ άλλων από ένα μεγάλο μέρος του φόβου σας για την εξέταση, φέρνοντάς σας έτσι ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά στην πορεία σας προς μια εξεταστική εμπειρία δίχως άγχος!To κόστος συμμετοχής στην προσομοίωση της εξέτασης ÖSD διαμορφώνεται ανάλογα με το επίπεδο και το μέρος ή την/τις ενότητα/ες της εξέτασης ως εξής:

 
__ a1 a2 b1 b2 c1 c2
Συνολική εξέταση
55€
55€
90€
95€
100€
120€
Γραπτό μέρος
30€ 30€ 30€
ανά ενότητα
55€ 60€ 70€
ανά ενότητα
Προφορικό μέρος
30€ 30€ 30€ 55€ 60€ 70€

Δηλώστε συμμετοχή για την προσομοίωση της εξέτασης ÖSD!

Επιλέξτε το επίπεδο και το μέρος ή την/τις ενότητα/ες της εξέτασης που επιθυμείτε:

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.