Σημαντική ανακοίνωση

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι, 
αγαπητοί γονείς, αγαπητοί/ες υποψήφιοι/ες, 

σας υπενθυμίζουμε, έπειτα από την τελευταία ανακοίνωσή μας, ότι για τη διευκόλυνσή σας η περίοδος των εγγράφων για τις εξετάσεις Ιουνίου/Ιουλίου έχει μεταφερθεί. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και θα διαρκέσουν αντί για δύο, τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή έως και τις 29 Μαΐου. Μόλις οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των εξετάσεων, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας κατάφερε να ολοκληρώσει έγκαιρα τις διορθώσεις της εξεταστικής περιόδου του Μαρτίου (Αθήνα). Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, μαζί με την έναρξη των εγγραφών.

Σας επισημαίνουμε πως λόγω των ρυθμίσεων που έχετε στον περιηγητή σας (browser), μπορεί στα μεμονωμένα εξεταστικά κέντρα, στη στήλη “εξετάσεις” να εμφανίζονται ακόμα οι παλιές ημερομηνίες εγγραφών. Για την εξεταστική περίοδο Ιουνίου/Ιουλίου ισχύουν τα παρακάτω:

ΠΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ 

ΛΑΡΙΣΑ

ΧΑΝΙΑ

ΧΙΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ/ΙΟΥΛΙΟΣ 2020
 
Οι ακριβείς ημερομηνίες εξετάσεων ανά πόλη θα ανακοινωθούν μόλις δοθούν οι αντίστοιχες οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.

04/05-29/05/2020

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Οι εξετάσεις του Μαΐου 2020 στο Ηράκλειο μεταφέρονται στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου.
 
Η ακριβής ημερομηνία εξετάσεων θα ανακοινωθεί μόλις δοθούν οι αντίστοιχες οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.

09-19/07/2020

diplome icons 1 2 11 

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.