Η νέα εφαρμογή ÖSD είναι πλέον διαθέσιμη!

osdApp

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί υποψήφιοι/ες,

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε στους/στις καθηγητές/ριες και στους/στις υποψηφίους/ες την πιο ευχάριστη εμπειρία εξετάσεων, το Ινστιτούτο ÖSDΕλλάδας εργάζεται πάνω σε καινοτόμες ιδέες με αυτόν τον στόχο. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι

Η νέα εφαρμογή ÖSD είναι διαθέσιμη!

Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον διαδικτυακό κόσμο του Ινστιτούτου ÖSDΕλλάδας στο smartphone σας και να επωφεληθείτε από πολλές πρακτικές λειτουργίες! Με τη νέα εφαρμογή ÖSD σας προσφέρουμε άμεση πρόσβαση με ένα κλικ σε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε!

Στην εφαρμογή θα βρείτε όλες τις αγαπημένες λειτουργίες, που θα σας διευκολύνουν:

• Scroll
• Μενού φιλικά προς το χρήστη
• Ενημερώσεις
• Γρήγορη φόρτωση
• Δήλωση των μαθητών σας για την εξέταση και την προσομοίωση εξέτασης
• Ανάκτηση των δελτίων εξεταζόμενων
• Ανάκτηση αποτελεσμάτων εξετάσεων
• Ραντεβού για την υπηρεσία Mein ÖSD και πολλά άλλα!

Θα έχετε όλες τις λειτουργίες στα χέρια σας, όπως στον ιστότοπο. Αυτή η εφαρμογή θα είναι πλέον μέρος της ψηφιακής σας καθημερινότητας και θα σας  την κάνει πιο εύκολη.

Μπορείτε να βρείτε τη νέα εφαρμογή ÖSD στο Google Playstore και στο Apple Store αναζητώντας ÖSDInstitutGriechenland. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τη λήψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω λινκ ή να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο ÖSD είτε μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε τηλεφωνικά στο 210 6795092-3.

Android link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gappsy.dashboard.www.android620e0a26f15a0
IOS link: https://apps.apple.com/us/app/%C3%B6sd-institut-griechenland/id1621343551

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση στο scrolling!

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders