Ημερίδες επιμόρφωσης ΠΕΚΑΓΕΠΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

pdvT1

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας συμμετείχε στις Ημερίδες που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκαν στις 4 και 25 Σεπτεμβρίου 2022 αντίστοιχα. Παράλληλα με την ομιλία με θέμα „Wer die mündliche Prüfung bestehen will, muss sprechen!" εκπρόσωποι του Ινστιτούτου ενημέρωναν τους πολυπληθείς επισκέπτες για τις εξετάσεις και τα νέα του Ινστιτούτου.

pdvA1  pdvA2  pdvA3  pdvA4  pdvA6

pdvA7  pdvA8  pdvA9pdvA10  pdvT2

pdvT3  pdvT4  pdvT5  pdvT6

 

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.