ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ / KANDIDATENKATALOG

Για να δείτε τα στοιχεία των υποψηφίων προηγούμενων εξεταστικών περιόδων κάντε κλικ στον μήνα της εξεταστικής που σας ενδιαφέρει.

Προσοχή: Οι πρόσφατες καταχωρήσεις δεν εμφανίζονται αμέσως. Θα ενεργοποιηθούν δύο εβδομάδες πριν τις πρώτες εξετάσεις κάθε εξεταστικού κέντρου, για να εκτυπώσετε το/τα δελτίο/α εξεταζόμενου/ων.

Wählen Sie die Prüfungsperiode die Sie interessiert, um Ihre angemeldeten Kαndidaten einzusehen.
Achtung: Bitte bedenken SIe, dass die kürzlich vollzogenen Anmeldungen erst zwei Wochen vor dem ersten Prüfungstermin jedes Prüfungsorts abrufbar sein werden.

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.