Ομαδική εγγραφή χωρίς κωδικό ÖSD

Για να λάβει κάποιος μέρος στις εξετάσεις πρέπει να εγγραφεί. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την ομαδική εγγραφή χωρίς κωδικό με εκτύπωση της αίτησης. Την ίδια διαδικασία ακολουθείτε και για μεμονωμένους/ες υποψήφιους/ες.

Ακολουθεί υπόδειγμα για την εγγραφή στη συνολική εξέταση Β2 για νέους/ες (2 υποψήφιοι, μια συνολική εξέταση και μια ενότητα):

Βήμα 1
Μεταβείτε στο υποσέλιδο του ιστότοπου και επιλέξτε το Downloads. Εκεί θα βρείτε όλες τις σχετικές φόρμες για ατομική ή ομαδική εγγραφή. Επιλέξτε το επιθυμητό επίπεδο και εκτυπώστε την αντίστοιχη φόρμα.
Βήμα 2

Για να πραγματοποιήσετε ομαδική εγγραφή χωρίς κωδικό πρέπει να τυπώσετε τη φόρμα εγγραφής για κάθε υποψήφιο/α ξεχωριστά. Συμπληρώστε τα εκτυπωμένα έγγραφα με κεφαλαία γράμματα και λατινικούς χαρακτήρες, με τα στοιχεία όπως αναγράφονται στο έγγραφο ταυτοποίησης. Σε περίπτωση που το έγγραφο ταυτοποίησης (δελτίο ταυτότητας/διαβατηρίου, ταυτοπροσωπία) δεν αναγράφει την πόλη γέννησης, συμπληρώστε τη εσείς.

Ακολουθεί υπόδειγμα εγγραφής για ολόκληρη την εξέταση Β2 για νέους στην Αθήνα.

* Σε περίπτωση που πρόκειται για υποψήφιο/α με μαθησιακές δυσκολίες, σημειώστε «ναι».
** Το σύστημα δέχεται μόνο λατινικούς κεφαλαίους χαρακτήρες.
*** Είναι υποχρεωτική η δήλωση του ΑΦΜ και της εφορίας (ΔOY). Σε περίπτωση ανήλικου/ης υποψήφιου/ας δηλώνονται τα στοιχεία του κηδεμόνα. Σε περίπτωση ενήλικου/ης υποψήφιου/ας δηλώνονται τα στοιχεία του/της ιδίου/ας.
Βήμα 3

Αφού συμπληρώσετε το έντυπο εγγραφής, θα πρέπει να το υποβάλετε με e-mail (info@osd.gr) ή φαξ (210 6795091) μαζί με τα υπόλοιπα απαιτούμενα έγγραφα: έγγραφο ταυτοποίησης (δελτίο ταυτότητας/διαβατηρίου, ταυτοπροσωπία), την απόδειξη πληρωμής και, κατά περίπτωση, τη βεβαίωση που αφορά μαθησιακές δυσκολίες.

Βήμα 4

Όταν το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας παραλάβει τα δικαιολογητικά γίνεται η εγγραφή. Όταν αυτή ολοκληρωθεί, σας αποστέλλεται αυτόματα e-mail επιβεβαίωσης της εγγραφής σας.
Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά όλα τα αναγραφόμενα στοιχεία και να τα ελέγξετε για τυχόν αποκλίσεις. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το Ινστιτούτο.

Περιεχόμενα

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2023 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.